Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Łódki z jajek

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja
6 szt.
ketchup
3 łyżeczki
sól
1 szczypta
Sklep Prymat
pieprz
1 szczypta
Sklep Prymat
wykałaczki
6 (małe)
ser gouda
3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Łódki z jajek

Jaja ugotować na twardo i przekroić wzdłuż. Posolić i popieprzyć.
Ułożyć na talerzu. Plasterki sera nabijamy na wykałaczki (jako żagiel). Wbijamy w jajko, można kropnąć ketchup jako dekoracja.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 07.10.2012 11:07
pomysłowe
Grażyna13 19.08.2011 18:43
fajne !
Agnieszka/picola 20.06.2011 19:33
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak