Rolada ziemniaczana panierowana

Rolada ziemniaczana panierowana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki gotowane

    25 dag
  • ser biały

    20 dag
  • liście selera

    1 łyżka
  • wafel

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • olej

    2 łyżki
  • bułka tarta

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Ziemniaki mielimy wraz z serem.Cebulę siekamy drobno,smażymy na oleju dodajemy do masy.Mieszamy dokładnie,doprawiamy do smaku.Dodajemy siekany seler.Masa ziemniaczana serowa musi być gorąca.Smarujemy wafla i skręcamy w roladę.Schładzamy w lodówce.Następnie kroimy ją w plastry panierujemy w bułce tartej,smażymy z obu stron na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Elżbieta17

23.12.2012 23:32
smaczna :)

madzialena19

14.05.2012 21:22
pyszna rolada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat