Makaron zapiekany z wątróbką

Makaron zapiekany z wątróbką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron

    30 dag
  • ser żółty

    15 dag
  • wątróbka

    40 (smażona)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu.Smarujemy naczynie żaroodporne,wkładamy warstwę makaronu ,następnie układamy wątróbkę smażoną i resztę makaronu.Posypujemy startym żółtym serem.Zapiekamy ok.10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

10.05.2011 15:17
smaczny

Emilia22

17.09.2010 18:00
tego jeszcze nie jadłam,muszę spróbować

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat