karkówka z cebulą i majonezem

karkówka z cebulą i majonezem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • karkówka

    0,5 bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić na plastry ,posypać przyprawą i odrobiną soli, odstawić na godzinę do lodówki przygotować płaskie naczynie żaroodporne ,wysmarować je margaryną ułożyć plastry karkówki.Na każdy plaster położyć krążek cebuli a na cebulę łyżkę majonezu i wstawić do piekarnika .upiec do miękkości

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

romanrafal

02.02.2012 14:07
super danie

m1monika

22.01.2012 14:45
świetne

Lidia6

04.01.2012 16:55
super mięsko

Ania67

29.08.2011 19:30
pycha

RenataZ-et

02.08.2011 23:59
mięsko jest super w smaku

misia53

15.07.2011 23:52
super

mirosława4

17.06.2011 20:00
fajny przepis a karkóweczka zapewne jest smaczna

Gosia32

13.05.2011 08:03
super;]

Elżbieta17

12.04.2011 08:37
Dobre takie mięsko:)

Grazyna0211

29.03.2011 16:45
bardzo dobra jest taka karkówka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat