Przepis i sposób przygotowania na: Tort mleczny
Rozpuścić składniki polewy, doprowadzić do wrzenia. Odstawić, by przestygła, polać torck.
tłuste mleko |
3 litry
|
kwaśna śmietana |
1 litr
|
masło |
2 kostki
|
żółtko jajek |
3 sztuki
|
cukier puder |
2 szklanki
|
kakao |
2 łyżki
|
krakersy |
1 opakowanie
|
Polewa: |
|
masło |
1/2 kostki
|
cukier |
1/2 szklanki
|
mleko |
3 łyżki
|
kakao |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: