Przepis i sposób przygotowania na: Kokoski
Składniki na polewę zagotować. Ostudzić. Ciasto pokroić w kostkę, każdą kostkę poczyć w polewie a potem obtoczyć w kokosie.
masło |
10 dkg
|
cukier puder |
20 dkg
|
jajko |
2 sztuki
|
mąka |
50 dkg
|
proszek do pieczenia |
1/2 opakowania
|
miód |
4 łyżki
|
mleko |
1 szklanka
|
bakalie |
|
Polewa: |
|
masło |
15 dkg
|
margaryna |
15 dkg
|
cukier |
25 dkg
|
kakao |
5 dkg
|
mleko |
3/4 szklanki
|
kokos |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: