Przepis i sposób przygotowania na: ryżowe talarki z szynką
Wafle posmaruj z jednej strony keczupem. Na każdym waflu połóż plasterek szynki i po łyżce masy serowej. Podawaj ozdobione pomidorkami i natką pietruszki.
wafle ryżowe | 8 szt. |
szynka | 8 plastrów |
serek naturalny homogenizowany | 150 gram |
papryka żółta | 1/2 szt. |
ogórek kiszony | 1 szt. |
majonez | 2 łyżki |
musztarda | 1/2 łyżeczki |
keczup pikantny | 2 łyżki |
pomidorki koktajlowe | do dekoracji |
sól | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: