żurawinowy sos do mięs

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    3/4 szklanki
  • sól

    do smaku
  • żurawina

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do mrożonej żurawiny dodać łyżkę wody i poddusić w rondelku ok. 3 minuty. Ostudzić, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (26)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cooleczka 16.12.2013 17:37
ciekawy przepis
IwonaKa 12.12.2013 00:05
bardzo lubię taki sos do mięs
Beata23 29.11.2013 10:06
dobry do mięs
Ela15 04.09.2013 21:09
bardzo dobry sos
Dorota37 02.08.2013 13:16
jaki dobry
Ada-Gaba 01.08.2013 06:53
chętnie wypróbuję
Łukasz15 15.07.2013 10:10
Ciekawy przepis
Ania67 08.04.2013 09:42
przepadam za takim sosem
berys18 05.07.2012 09:48
pyszny sos
RenataZ-et 14.06.2012 16:19
bardzo dobry sos

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat