Zupa z serka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kostka rosołowa

    2 szt
  • serki topione

    2 duże
  • chrzan

    2 łyżki
  • groszek ptysiowy

    1 opakowanie
  • zielenina

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z kostek przygotować wywar. W gorącym wywarze rozpuścić serki. Zagotować. Zupę zdjąć z ognia doprawić do smaku chrzanem, solą, pieprzem i posypać posiekaną zieleniną. Podawać z groszkiem ptysiowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MagdaXXX 10.09.2013 17:42
no niezły pomysł
romanrafal 14.02.2013 17:34
smaczna
RenataZ-et 27.08.2012 21:31
fajna zupa
Łukasz15 06.06.2012 08:29
smaczna
IKrakowianka 14.03.2012 20:52
smaczna
Wacław 26.12.2011 11:28
fajna zupka !
Ewelina38 09.12.2011 14:37
fajny pomysł i pewnie pysznie smakuje
Tika4444 01.12.2011 19:02
fajny pomysł
kasiazur 21.11.2011 09:13
hm... sprobuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat