Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z sandacza i łososia z borowikami i warzywami aromatyzowana oliwą truflową
Tuż przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.
filetu z sandacza bez skóry | 250 g |
borowików | 250 g |
pokrojonych w kostkę warzyw (po 100 g marchwi, selera, pora) | 300 g |
pokrojonej w kostkę cebuli | 100 g |
czosnku | 4 ząbki |
śmietany 36% | 200 ml |
koperku | 1 pęczek |
olej | - - |
sok z 1/2 cytryny | - - |
łosoś filet | 250 bez skóry |
tymianek | - - |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
sól | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: