Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filetu z sandacza bez skóry
250 g -
borowików
250 g -
pokrojonych w kostkę warzyw (po 100 g marchwi, selera, pora)
300 g -
pokrojonej w kostkę cebuli
100 g -
czosnku
4 ząbki -
śmietany 36%
200 ml -
koperku
1 pęczek -
olej
- - -
sok z 1/2 cytryny
- - -
łosoś filet
250 bez skóry -
tymianek
- - -
Pieprz czarny mielony Prymat
- - -
sól
- -
Przepis i sposób przygotowania Zupa z sandacza i łososia z borowikami i warzywami aromatyzowana oliwą truflową
Tuż przed podaniem posypać posiekanym koperkiem.
Komentarze (53)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (43)