ZUPA Z RYB – ROCHELLE

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej

    0,5 litra
  • cebula

    2 sztuki
  • czosnek

    2 ząbki
  • por

    2 sztuki
  • pomidor

    4 sztuki
  • woda

    2 litry
  • ryby różne

    1 kg
  • makaron cienki

    200 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

W oleju ugotować 2 duże cebule, czosnek, pory oraz pomidory pokrojone w ćwiartki. Po 30 minutach dodać 2 litry wody. Całość wymieszać. Dodać ryby. Całość gotować przez następne 30 minut. Przelać przez sitko. Dodać makaron i dalej gotować przez 15 minut. SMACZNEGO!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat