Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z Frankfurtu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kostka rosołowa 2 szt
płatki owsiane 4-5 lyzka
masło 1 lyzka
pietruszka 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z Frankfurtu

Rozpuszczam kostki rosolowe. Dosypuje platki owsiane. Czekam, az sie ugotuje. Dodaje maslo i natke pietruszki. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 08.02.2013 12:26
warto podpatrzeć coś ciekawego i wprowadzić do swojej kuchni.....
gosia1988 20.11.2012 08:29
świetna
pacpaw 25.09.2012 17:57
nad Odra czy nad Menem?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak