Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
fasolka szparagowa | 40 dag |
pieczarki | 10 szt |
tłuszcz | |
migdały | kilka szt |
papryka konserwowa | 2 strąki |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
wywar warzywny | 1,5 L |
fasolka szparagowa | 40 dag |
pieczarki | 10 szt |
tłuszcz | |
migdały | kilka szt |
papryka konserwowa | 2 strąki |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: