Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
ziemniaki
4 szt -
zielona fasolka szparagowa
1 garść -
żółta fasolka szparagowa
1 garść -
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat
100 g -
bulion warzywny
1,5-2 litró -
różyczki brokuła
200 g -
Liść laurowy suszony Prymat
2 szt -
ziele angielskie
2 szt -
smietana 18%
2-3 łyżki -
makaron świderki
150 g -
sól
1,5 łyżeczki -
natka pietruszki
1/2 pęczka -
marchewka
1 szt -
pietruszka
1 szt -
Pieprz czarny mielony Prymat
1/2 łyżeczki -
ząbek czosnku
1 szt
Przepis i sposób przygotowania Zupa z czosnkiem niedźwiedzim
Kroki postępowania






Komentarze (3)
Nie masz konta? Zarejestruj się