Składniki:
soczewica czerwona | 250 g |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mleko kokosowe | 150 ml |
rosół drobiowy | 1 l |
kumin | |
pieprz | |
sól do smaku |
soczewica czerwona | 250 g |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mleko kokosowe | 150 ml |
rosół drobiowy | 1 l |
kumin | |
pieprz | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: