Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywna z mięsem
Kroki postępowania
Kapustę szatkujemy, obrane i opłukane ziemniaki kroimy w kostkę, aa marchewkę obieramy i trzemy na tarce. Lubczyk płuczemy.
Doprawiamy do smaku kostką rosołową.
łopatka wieprzowa | 300 gram |
woda | 1,4 litra |
sól do smaku | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
fasolka szparagowa | 100 gram |
kapusta biała | kawałek |
kostka rosołowa | 1 |
ziemniaki | 3 |
marchewka | 1 |
Liść lubczyku suszony Prymat | 2 |
śmietana kremówka | 80 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: