Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupa warzywna

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z kości
500 g
włoszczyzna
50 g
marchew
50 g
groszek
50 g
ziemniaki
100 g
brukselka
50 g
pomidory
50 g
śmietana
50 g
tłuszcz
10 g
mąka
2 g
sól
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa warzywna

Rozdrobnione warzywa dodać do wywaru przygotowanego wcześniej. Posolić i gotować. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę, dodać do warzyw. Rozmieszać mąkę ze śmietaną, dodać do zupy- zagotować. Zupę doprawić do smaku, dodać Świerzy tłuszcz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 10.05.2011 21:53
pyszna ta zupa:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak