Zupa rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wywar warzywny

    2 litry
  • filet rybny

    1/2 kg
  • śmietana

    3/4 szkl
  • makaron

    10 dkg
  • kapary

    2 dkg
  • natka pietruszki

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić w paski włożyć do wywaru i ugotować. Pod koniec gotowania dodać umyte kapary i makaron. Na koniec dać śmietanę i posiekaną pietruszkę. Doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pani Domu 18.02.2014 08:27
chciałabym spróbować
romanrafal 13.01.2014 13:45
smaczna zupka
leonkot 16.08.2012 11:45
nigdy nie jadłam
mirosława4 24.07.2012 15:00
smaczna zupka
RenataZ-et 26.06.2012 21:31
super zupa
Wafelek2601 13.05.2012 08:44
ciekawa
Rybciia 14.02.2012 16:39
smaczna :-)
IKrakowianka 16.12.2011 21:12
super
Tika4444 15.12.2011 09:56
pyszna zupa
Tika4444 15.12.2011 09:56
pyszna zupa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat