Przepis i sposób przygotowania na: zupa porowa z serem pleśniowym
Zupę zmiksować w blenderze kielichowym, jeśli por był młody nie powinno być łyka, zawsze można przecedzić przez sito.
Zupę można podawać z chlebem.
Smacznego.
por | 200 g (młody) |
śmietana 30% | 70 ml |
ser pleśniowy niebieski | 70 g |
bulion warzywny | 500 ml |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
czosnek ząbki | 1-2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: