Składniki:
boczek | 15 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 sztuka |
pieczarki | 25 dag |
bulion drobiowy | 1,5 l |
Kasza burgul | 0,5 szklanki |
marchewka | 1 sztuka |
koper świeży | |
sól do smaku | |
pieprz | |
śmietana | 2 łyżki |
olej do smażenia |
boczek | 15 dag |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 sztuka |
pieczarki | 25 dag |
bulion drobiowy | 1,5 l |
Kasza burgul | 0,5 szklanki |
marchewka | 1 sztuka |
koper świeży | |
sól do smaku | |
pieprz | |
śmietana | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: