Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa
Następnie dodać ziele angielskie oraz liścia laurowego. Gotować ok. 30 minut. Dodać na koniec posiekaną natkę pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z łyżką śmietany.
pieczarki | 0,5 kg |
włoszczyzna | 1 |
ziemniaki | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 4 |
natka pietruszki | 1 |
śmietana 12% | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: