Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa migdałowa z makaronem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały zmielone 15 dag
mleko 1,5 l
żółtko jajek 1 szt
makaron drobny 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa migdałowa z makaronem

Makaron zagotować i odcedzić. Mleko zagotować i zalać migdały. Gotować przez ok. 15 min. na małym ogniu. Dodać makaron. Żółtko wymieszać z 5 łyżkami zupy i przelać do garnka. Delikatnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 25.09.2013 07:44
pyszna zupa
olkaaa 19.02.2013 12:12
jeszcze nie jadłam
aga130982 09.07.2012 13:04
mniam
aga130982 09.07.2012 13:04
mniam
alaaa 10.02.2012 18:10
ciekawy przepis
AgaS10 16.01.2012 07:04
wysmienita:)
Wafelek2601 14.01.2012 00:15
super
Dorota59 16.12.2011 20:40
ciekawa
jolanta19 27.11.2011 15:33
super pomysł
kriso 25.11.2011 17:34
super
Magdalena1110 24.11.2011 17:00
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak