zupa jarzynowa z pieczarkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    4 szt
  • ziemniaki

    3 szt.
  • pieczarki

    10 szt.
  • pietruszka

    2 szt.
  • brukselka

    1 garście
  • fasolka szparagowa

    10 dag
  • kostka rosołowa

    1 szt.
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • śmietana

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki,marchew trzemy na grubych oczkach,wszystkie warzywa gotujemy,dodajemy kostkę,przyprawiamy i zagęszczamy śmietaną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat