Składniki:
rosół drobiowy | 2 litry |
czosnek | 8 ząbków |
żółtko jajek | 1 szt |
serek topiony | 2-3 szt |
żółty ser | 8 dag |
parmezan starty | |
bagietka | 0,5 szt |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | |
sól |
rosół drobiowy | 2 litry |
czosnek | 8 ząbków |
żółtko jajek | 1 szt |
serek topiony | 2-3 szt |
żółty ser | 8 dag |
parmezan starty | |
bagietka | 0,5 szt |
olej do smażenia | |
natka pietruszki | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: