Składniki:
zielona fasolka szparago cięta | 2 szklanki |
kasza kukurydziana | 1 szklanka |
rosół gorący | 1,25 l |
natka piertuszki posiekana | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
śmietana | 1/3 szklanki |
czosnek | 1 ząbek duży |
cukinia | 1 kg |
zielona fasolka szparago cięta | 2 szklanki |
kasza kukurydziana | 1 szklanka |
rosół gorący | 1,25 l |
natka piertuszki posiekana | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
śmietana | 1/3 szklanki |
czosnek | 1 ząbek duży |
cukinia | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: