Składniki:
pieczarki | 10 szt |
cebula biała | 1 szt |
masło klarowane | 2-3 lyzki |
bulion drobiowy | 2 litry |
sól i pieprz | |
natka pietruszki | |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | |
śmietana 18 proc | 100 g |
Makaron kolanka | |
borowiki | 2 szt |
pieczarki | 10 szt |
cebula biała | 1 szt |
masło klarowane | 2-3 lyzki |
bulion drobiowy | 2 litry |
sól i pieprz | |
natka pietruszki | |
czosnek | 2 ząbki |
mąka pszenna | |
śmietana 18 proc | 100 g |
Makaron kolanka | |
borowiki | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: