Żołądki z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żoładki kurze

    1/2 kg
  • pieczarki

    40 dag
  • pomidory

    3 szt.
  • cebule

    2 szt.
  • przyprawa do potraw Kucharek

  • pieprz

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żołądka zalać 1,5 litrem wody, wsypać przyprawę. Ugotować, wyjąć z wywaru, pokroić w paski. Pieczarki udusić na oleju. osobno udusić w 1/2 szkl. wywaru pokrojoną w plastry cebulę. Dodać pokrojone pomidory. Wszystkie składniki połączyć, na koniec przyprawić pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ronald88 05.10.2011 15:21
super
ronald88 05.10.2011 15:21
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat