Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczano-szpinakowe knedle z pieczarkami
Kroki postępowania
Ugotowane knedle wyjmować łyżką cedzakową, osączyć, ułożyć na talerze. Okrasić usmażoną na smalcu cebulką i boczkiem.
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
mąka ziemniaczana | 5 dag |
mąka pszenna | 10 dag |
szpinak mrożony | 1 kulka |
jajko | 1 szt |
sól do smaku |
por | 1 średni |
pieczarki | 40 dag |
olej | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
boczek wędzony | |
cebula | |
smalec |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: