Przepis i sposób przygotowania na: Zielone szparagi z pomidorami i mozzarellą
Mozzarellę pokroiłem w kostkę, posoliłem, popieprzyłem, polałem resztą oliwy, posypałem pozostałym tymiankiem. Dodałem do szparagów.
szparagi zielone | 1 kg |
dymki ze szczypiorkiem | 2 szt |
pieczarki | 200 g |
oliwa | 3 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki (posiekana) |
posiekane listki tymianku | 1,5 łyżki |
pomidorki koktajlowe | 500 g |
mozzarella | 250 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: