Przepis i sposób przygotowania na: Zielona Lasagne
Kroki postępowania
SMACZNEGO :)
mięso mielone | 500 g |
pomidory z puszki | 2 puszki |
kapary | 100 g |
masło | 50 g |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 2 małe |
pesto | 200 g |
mleko | 0,75 L |
ser żółty | 8 plasterków |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
majeranek | do smaku |
bazylia | do smaku |
oregano | do smaku |
kurkuma | do smaku |
gałka muszkatołowa | do smaku |
ziele angielskie | 3-4 kuleczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
makaron lasagne | 12-14 szpinakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: