Zielona fasolka do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szaragowa

    500 gram
  • masło

    1 łyżka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolke gotujemy do miekosci w lekko osolonej wodzie, ale nie za mocno, odcedzamy, wrzucamy na patelnie z maselkiem i kilka minut smazymy. Posypujemy bulka tarta. Fasolka idealna do obiadku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 17.02.2014 11:15
dobra fasolka :)
Dorian 31.12.2013 08:54
pyszna fasolka
natalia.doradca 08.11.2013 14:16
Bardzo dobrze smakuje:)
IwonaDD 08.11.2013 12:40
prosty i zdrowy dodatek do obiadu
Mati13 14.10.2013 18:15
bardzo ją lubię
Ela_K 07.10.2013 11:35
też taką robię wszyscy ją uwielbiają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat