Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona fasola szparagowa z młodymi ziemniakami na parze

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 40 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
przyprawa uniwersalna 2 łyżeczki
ziemniaki młode 70 dkg
masło klarowane 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona fasola szparagowa z młodymi ziemniakami na parze

Ziemniaki młode obrać ,umyć i ugotować na parze.
Fasolę szparagową zieloną oczyścić,poobcinać końcówki i ugotować.Odlać wodę i przysmażyć na maśle klarowanym,posypać bułką tartą i przyprawą uniwersalną kucharek .Podawać z ziemniakami i filetem z ziołami na parze .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokus 20.07.2015 09:55
apetyczny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak