Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w sosie grzybowym z kaszą jaglaną
Kroki postępowania
Kroimy cebulkę i czosnek siekamy, dodajemy do mięsa wraz z ziołami.
Podawać z kaszą jaglaną i ogórkiem kiszonym.
Smacznego :)
żeberka wieprzowe | 0,6 kg |
grzyby suszone | 1/2 szklanka |
Majeranek suszony Prymat | |
cebula biała | 1 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
lubczyk | |
tymianek | |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
wino czerwone wytrawne | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: