Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekany schab z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 2 Sztuki
schab bez kości 2 Sztuki
ser żółty 2 Plastry
Pieprz czarny mielony Prymat
Sól morska ziołowa Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekany schab z pieczarkami

Schab tłuczemy, solimy i pieprzymy. Smażymy go wraz z pokrojonymi pieczarkami. Na podsmażony schab kładziemy pieczarki i ser. Przykrywamy i dusimy aż ser sie roztopi. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 01.04.2015 17:31
fajny kawałek mieska
Barbara777 01.04.2015 16:44
bardzo lubię!
Mietek z20 01.04.2015 15:22
fajny pomysł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak