Zapiekanki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 sztuka
  • pieczarki

    1 kg
  • cebula

    1 sztuka
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki drobno kroimy i podsmażamy z cebulką do czasu,gdy nie wyparuje cała woda. Przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem. Bagietkę kroimy wzdłuż i nakładamy na nią pieczarki. Na wierch układamy plastry sera. Pieczemy w piekarniku w temperaturze 180 stopni

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia1988 05.04.2012 21:33
wygląda pysznie
Ewa104 19.11.2011 21:03
Też lubię domowe zapiekanki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat