Zapiekanka z kiełbasy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa podwawelska

    1/2 sztuki
  • pomidor

  • ogórek

    2 plasterki
  • ser żółty

  • boczek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę przeciąć wzdłuż. Zetrzeć na to żółty ser, dodać boczek, ogórek i pomidora. Smażyć na oleju. Przyozdobić zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia47-47 05.12.2011 15:16
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat