Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
makaron kokardki
1 szt -
pieczarki
60 dkg -
mięso mielone
70 dkg -
marchewka
1 szt -
sól
do smaku -
pieprz
do smaku -
sos pieczarkowy
2 szt -
żółty ser
10 dkg -
majonez
do smaku -
keczup
do smaku
Sposób przygotowania
Kroki postępowania
Opakowanie makaronu ugotować wg przepisu
Sos pieczarkowy w proszku rozpuścić w szkl. wody i dodać do mięsa i pieczarek. Dodać ugowowany makaron i wymieszać.
Majonez wymieszać z kechupem (ile kto potrzebuje) i polać zapiekankę na talerzu.
Komentarze (13)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (3)