Zapiekane kajzerki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerka

    2
  • margaryna

    do smarowania
  • pieczarki

    10
  • cebula biała

    1
  • olej

    2 łyżki
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczark i cebulę zetrzeć na średnim oczku, przyprawić kucharkiem i pieprzem i podsmarzyć. Na przekrojonei posmarowane margaryną bułeczki wyłożyć farsz z pieczarek i cebuli a następnie posypać żółtym serem. Zapiekać w piekarniku około 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eliza135 17.09.2012 09:22
zjadłabym
krokodyl 12.09.2012 11:31
Bardzo pyszna potrawa, ale.... użyj zamiast margaryny masła, pieczarek i cebuli nie trzyj na tarce ( tracą smakowitość ukrytą w sokach swych :) ) - posiekaj normalnie nożem, tyle samo czasu, a zmywania mniej, a smak....:)
Marzena34 01.09.2012 17:23
mniam
Mysiunia 13.08.2012 15:01
apetyczne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat