Składniki:
miruna filet | 1/2 kg. |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sos | |
ser gorgonzola | 20 dkg. |
śmietana 30% | 1/4 szkl. |
oliwa | |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cebula | 1 szt. |
miruna filet | 1/2 kg. |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sos | |
ser gorgonzola | 20 dkg. |
śmietana 30% | 1/4 szkl. |
oliwa | |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
cebula | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: