Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do marynowania ryb podstawowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 100 g
marchew 100 g
ocet winny 0,3 l
ocet 10 % 0,1 l
woda 0,5 l
sól
cukier
Pieprz biały mielony Prymat 10 ziarenek
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt.

Porada

Doskonała do wszystkiego rodzaju ryb.

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do marynowania ryb podstawowa

oczyszczoną cebulę i marchew umyć i pokroić w cienkie plasterki. Wszystkie składniki włożyć do garnka i gotować około 15 min. Gotowa zalewą zalać rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak