Z kiszonej czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1
  • kukurydza

    1/2 puszka
  • sałatka z kapusty czerwonej

    30-40 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę, jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kukurydzę i kapustę odsączamy mieszamy z jabłkiem i cebulą, doprawiamy do smaku i dodajemy oleju i cukru. Odstawiamy do lodówki na ok 30 min. Przed podaniem radzę zamieszać raz jeszcze. Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 29.09.2013 08:36
bardzo fajna
RenataZ-et 17.04.2013 22:32
fajny pomysł :)
szajba2 17.08.2011 15:32
smaczna
Barbara55 17.06.2011 13:59
no nie wiem
kielcok1 24.05.2011 19:33
super nazwa
rakow2 15.02.2011 15:35
z kiszonej czerwonej
Dorota71 15.09.2010 13:32
mniam mniam
IlonaAlbertos 03.09.2010 01:12
Pyszna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat