Z kiszonej czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1
  • kukurydza

    1/2 puszka
  • sałatka z kapusty czerwonej

    30-40 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w kostkę, jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kukurydzę i kapustę odsączamy mieszamy z jabłkiem i cebulą, doprawiamy do smaku i dodajemy oleju i cukru. Odstawiamy do lodówki na ok 30 min. Przed podaniem radzę zamieszać raz jeszcze. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 29.09.2013 08:36
bardzo fajna
RenataZ-et 17.04.2013 22:32
fajny pomysł :)
szajba2 17.08.2011 15:32
smaczna
Barbara55 17.06.2011 13:59
no nie wiem
kielcok1 24.05.2011 19:33
super nazwa
rakow2 15.02.2011 15:35
z kiszonej czerwonej
Dorota71 15.09.2010 13:32
mniam mniam
IlonaAlbertos 03.09.2010 01:12
Pyszna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat