Przepis i sposób przygotowania na: Wołowe zraziki z szynką szwarcwaldzką
Kroki postępowania
W rondlu bądź na patelni rozgrzewamy olej i opiekamy wałeczki na rumiano z wszystkich stron przez około 10-12 minut co pewien czas obracając.
mięso mielone wołowe |
300 g
|
jajko |
1 szt
|
bułka czerstwa |
1 szt
|
kasza manna |
2-3 łyżki
|
natka pietruszki |
3-4 gałązki
|
koperek |
3-4 gałązki
|
szynka |
4 plastry szwarcwaldzka
|
sos |
4 łyżeczki
|
olej rzepakowy |
do smażenia
|
sól i pieprz |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: