Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
sałata chrupiąca
1 opakowanie - mix sałat -
pierożki
1 opakowanie -
pomidorki koktajlowe
1 opakowanie -
mozzarella małe kulki
1 opakowanie -
cebula
1 mała -
Sos sałatkowy włoski - płynny
1 opakowanie -
grzanki ziołowe
20 sztuk
Przepis i sposób przygotowania Włoska sałatka z pierożkami
Kroki postępowania

Pierozki wrzucamy do gotującej i osolonej wody . Gotujemy około 4 minutki, wyjmujemy i przelewamy zimną wodą aby się nie posklejały. Pozostawiamy na sitku.


Sałatkę polej sosem dopiero przed podaniem.![]()
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się