wiosenny twaróg

wiosenny twaróg

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    1 szt
  • szczypiorek

    10 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • ząbek czosnku

    1 szt
  • sól do smaku

    do smaku
  • ser biały

    20 (twarogowy)
  • rzodkiewka

    3 (czerwona)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek, rzodkiewkę cebulę pokroić w kostkę.Ser zmiksować dodać warzywa, wydusić czosnek, posiekać szczypiorek i dodać.Doprawić pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Elżbieta17

26.11.2011 16:04
pyszny i zdrowy:)

Grazyna0211

01.06.2011 17:33
taki twarożek z pieczywem jest pyszny!

Ewelina38

11.05.2011 22:56
i taki jest przepyszny :)

Krystyna32

06.04.2011 07:56
pycha ! bardzo lubię !

1j1o1l1a1

05.04.2011 23:15
zdrowy :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat