Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne mini torciki.
ser biały włożyć do miski, dodać odsączonego tuńczyka doprawić solą, pieprzem , papryką słodką wszystko zmiksować na jednolitą masę,
2.
pasta nr. 2 pasta jajeczna ze szczypiorkiem,
Ugotowane na twardo jajka obrać rozgnieść widelcem dodać pieprzu ,soli, pokrojonego szczypiorku dodać majonez wymieszać,
3.
pasta nr. 3 - ser biały zmiksować z solą , pieprzem oraz jogurtem naturalnym.
4.
Kromkę chleba posmarować pastą nr. 1 nałożyć 2 kromkę posmarować pastą nr, 2 nałożyć 3 kromkę posmarować pastą nr 1 nałożyć ostatnią kromkę,
5.
Dokładnie docisnąć , cały torcik posmarować pastą nr. 3 udekorować nowalijkami wiosennymi Torciki włożyć do lodówki na kilka godzin albo najlepiej na całą noc.