Wiosenne Kokardki

Wiosenne Kokardki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron kokardk

    1 opak.
  • cukinia

    1 szt
  • parowka cienka

    2 szt
  • szynka drobiowa

    30 dag
  • czarne oliwki bez pestek

    5 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Wiosenne Kokardki

1. Makaron ugotowac, odcedzic i przeplukac zimna woda. Cukinie pokroic w talarki i podsmazyc na oliwie. Szynke, ser zolty i mozzarelle pokroic w kostke. Parowki pokroic w talarki.

2. Wymieszac wszystko razem delikatnie, dodac posiekna bazylie i oliwe z oliwek,mozna oprawic do smaku sola i pieprzem. Odstawic do lodowki na godzinke

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

kielcok1 28.12.2011 16:13
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat