Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina konserwowa pomidorowo-paprykowa
Kroki postępowania
Po upływie doby powtórzyć pasteryzację przez 60 minut i ponownie wystudzić.
wieprzowina | 1,5 kg |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 2-3 łyżeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1,5 łyżeczki |
czosnek | 3 ząbki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
papryka mielona | wędzona 1 łyżka |
oregano | suszone do smaku |
pasta | paprykowa do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżki |
olej roślinny | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: