Wieprzowe Carpaccio z polędwicy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

  • musztarda

  • Pieprz czarny- MŁYNEK

  • cebula czerwona

    1 mała
  • pieczarka

    1
  • pomidorki koktajlowe

    4-5 małych
  • oliwki zielone

  • rukola

  • polędwica wieprzowa

    łososiowa opakowanie
  • parmezan

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Talerz delikatnie wysmarowałam oliwą,wyłożyłam plasterki polędwicy,posmarowałam delikatnie musztardą i posypałam dość obficie pieprzem z młynka.Następną warstwą była czerwona cebula pokrojona na cienkie plasterki,następnie pieczarka starta na tarce i pomidorki pokrojone w półksiężyce. Na wierzch posypałam rukolą,oliwkami i startym parmezanem. Było pyszne! :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kulinarna Ja 29.12.2012 16:35
pyszności, zjadłabym!
caralajna 28.12.2012 10:09
fantastyczna
Krystyna32 27.12.2012 17:59
extra
Lemon 16.12.2012 20:47
świetne
Cukiereczek13 16.12.2012 20:30
pysznie wyglada ;)
teresa18 16.12.2012 19:49
wieprzowina na surowo miałabym obawy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat