Przepis i sposób przygotowania na: Wędzona makrela w ciepłym malinowym sosie z chilli.
Kroki postępowania
Z liści szpinaku odciąć ogonki, wypłukać i osuszyć.
Z ryby zdjąć skórę, wyjąć kręgosłup , ości i podzielić mięso na kawałki.
szpinak świeży | 25 dag |
szparagi zielone | 20 dag |
makrela wędzona | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
pomidory koktajlowe (czerwone) | 25 dag |
maliny świeże | 25 dag |
sos malinowy | |
maliny świeże | 12,5 dag |
sos chili | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 ząbki |
sól, pieprz, cukier | |
oliwa | 100 ml |
ocet | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: