Wątróbka z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka drobiowa

    50 dag
  • mleko

    350 ml
  • pieczarki

    40 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • olej

    4 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę moczymy w mleku.Pieczarki oraz cebulę kroimy w kostkę.Wątróbkę obtaczamy w mące i obsmażamy na oleju,dodajemy cebulę i pieczarki,smażymy do miękkości.Doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justa32 11.10.2011 17:15
smaczna
jasiek 31.08.2011 15:02
apetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat